• retall lampara
 • retall escenari
 • fasana2a

  Inici

  Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta

  Construcció del Teatre en 1950Baix el títol d'Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta, l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria amb la col·laboració de la Diputació de València (patrocinador principal) de professors i investigadors de l'Escola Superior d'Arquitectura i del Research Microcluster Cultural and creative industries, tourism and tech de la Universitat Politècnica de València, i de les empreses Tándem Comunicación, Noken i Oppo, s'ha definit un projecte expositiu que inclou les següents activitats:

  Exposició

  En la sala de trofeus de la Banda Primitiva de Llíria es podrà visitar una exposició centrada en el teatre de la Banda Primitiva de Llíria, en la seua construcció i la figura de l'important arquitecte valencià Joaquín Rieta Síster. Es podrà visitar durant els dos mesos des de la seua inauguració el dia 25 d'octubre i es podran concertar visites guiades. L'horari de visita es podrà consultar en la informació detallada de la web i secretaria de la Societat (tel. 618 093 971).

  Vídeo-documental

  Junt amb l'empresa Tándem Comunicación, s'ha preparat un vídeo-documental que té com a tema conductor la Banda Primitiva de Llíria i la construcció i característiques del seu teatre. El documental es desenrotlla a través d'una sèrie d'entrevistes a persones de la Banda Primitiva, a experts en arquitectura i acústica de la Universitat Politècnica de València i a la família del mateix arquitecte Joaquín Rieta. El dia de la inauguració de l'exposició es farà l'estrena del vídeo en el nostre teatre i també es faran diferents visionats del documental durant l'exposició.

  Cicle de conferències-concerts

  La Música i la seua relació amb l'arquitectura, les arts plàstiques i el cine, les noves tecnologies, l'ensenyança i per descomptat la història de la bicentenària Banda Primitiva de Llíria, seran els temes que es tractaran en les diferents conferències i taules redones que s'han organitzat amb un clar objectiu divulgatiu. A més, cada conferència vindrà acompanyada d'audicions de grups de música de diferents estils.

  Tallers per a escolars

  S'ofereixen als col·legis un total de nou tallers de temàtica variada com la música, l'arquitectura, l'acústica i el teatre, sobretot enfocats a les edats d'Infantil i de Primària. Els tallers s'han preparat i definit junt amb professorat de la UPV i amb la col·laboració de l'Escola i del Grup de Teatre de la Banda Primitiva.

  Concurs de fotografia amb mòbil

  El concurs de fotografia amb mòbil #FotoTeatreClarín té com a objectiu obtindre les millors fotos del nostre teatre, amb la possibilitat de guanyar un dels 10 premis dels quals està dotat el concurs, valorats en més de 1500 € en total. Poden concursar els majors de 16 anys. El patrocinador del concurs és l'empresa de telefonia mòbil OPPO.

  El lliurament de premis serà el dia 29 de desembre en la conferència-concert que comença a les 18h en la Sala Malato.

  Altres activitats

  El projecte "Una Il·lusió Col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta" es complementa amb altres activitats com un taller de memòria, una visita guiada a un laboratori d'acústica, etc.

  Este projecte s'emmarca dins dels actes programats per al Bicentenari de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria.

  Exposició

  Exposició

  Informacions al voltant de l'exposició Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta

  >>

  Tallers

  Tallers

  Descripció dels tallers i formulari d'inscripció

  >>

  Concurs de fotografia: #FotoTeatreClarín

  Concurs de fotografia: #FotoTeatreClarín

  Informació sobre com participar, premis, bases...

  >>

  Cicle de conferències-concerts

  Cicle de conferències-concerts

  Contingut i calendari de les conferències

  >>